Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

MOSQUITNO CITRONELLA REFILL SPONGE

MOSQUITNO CITRONELLA REFILL SPONGE

Ali veš?

Guma je kot goba, ki vsebuje naravne sestavine, ki postopoma spušča vonj citronele od 6-8 tednov.

MOSQUITNO

Prodajalec: MOSQUITNO

Cena: 2,99 €

Zaloga: na voljo

 

POLNILNA GOBA Z VONJE CITRONELE

Polnilno gobo se uporablja za dekoracijsko rožo in za obesek proti insektom. Guma je kot goba, ki vsebuje naravne sestavine, ki postopoma spušča vonj citronele od 6-8 tednov. Gobo hranite izven dosega otrok in hišnih ljubljenčkov.

UKREPI ZA PRVO POMOČ

SPLOŠNO: V primeru nesreče ali, če se ne počutite dobro, poiščite zdravniško pomoč in pokažite embalažo, če jo le imate še shranjeno.

VDIHAVANJE: Osebo odpeljite ven na svež zrak. Če se slabo stanje še nadaljuje, takoj pokličite zdravniško pomoč.

KONTAKT S KOŽO: Kožo sperite z milom in vodo. Če se stanje poslabša, takoj pokličite zdravniško pomoč.

ZAUŽITJE: zaužitje izdelka lahko povzroči slabost in bruhanje. Če se simptomi nadaljujejo, tako pokličite zdravniško pomoč.

KONTAKT S KOŽO: Kožo sperite z milom in vodo. Če se stanje poslabša, takoj pokličite zdravniško pomoč.

KONTAKT Z OČESNO SLUZNICO: Lahko draži oči. Pred spiranjem z vodo, odstranite kontaktne leče. Takoj sperite oči z veliko vode ali z raztopino za spiranje očesne sluznice, dvignite veke za boljše spiranje. Oči spirajte še vsaj 15 minut. Če se stanje poslabša, takoj pokličite zdravniško pomoč.

SHRANJEVANJE IN ODSTRANJEVANJE: Za dolgotrajno obstojnost, hranite v original embalaži. Hranite izven dosega otrok. Za odstranjevanje, izdelek vrzite v smeti.

Izdelek ni bil registriran na agenciji za zaščito okolja v ZDA. Mosquitno BV predstavlja, da ta proizvod izpolnjuje pogoje za 25(b) oprostitev registracije po zveznih insekticidih, fungicidih in rodenticidih act.

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.