Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

REN ATLANTIC KELP AND MAGNESIUM ENERGISING HAND WASH 300 ML

REN ATLANTIC KELP AND MAGNESIUM ENERGISING HAND WASH 300 ML

Ali veš?

Vsebuje čistilno formulo, ki je obogatena z morsko algo Kelp iz Atlantika in magnezijem in je dopolnjena z minerali, posledično pa vlaži in pomirja utrujene roke.

REN

Prodajalec: REN

Cena: 24,99 €

Zaloga: na voljo

 

GEL ZA UMIVANJE ROK ZA VSE TIPE KOŽE

Nežno milo za roke, ki ne vsebuje sulfatov, roke temeljito očisti in spoštuje ravnovesje najbolj občutljivih rok. Vsebuje čistilno formulo, ki je obogatena z morsko algo Kelp iz Atlantika in magnezijem in je dopolnjena z minerali, posledično pa vlaži in pomirja utrujene roke. RENova mešanica eteričnih olj deluje proti utrujenosti, za sabo pusti svežino in lepo odišavljene roke.

REZULTAT: Po uporabi je koža čvrsta in mehka, osvežena in obnovljena. Blagodejno deluje na telo in um.

UPORABA: Majhno količino mila drgnite med mokrimi dlanmi in masirajte dokler ne nastane pena. Dobro izperite

SESTAVINE: AQUA (WATER), COCAMIDOPROPYL BETAINE, GLYCERIN, DISODIUM COCOAMPHODIACETATE, LAURYL GLUCOSIDE, DECYL GLUCOSIDE, SODIUM CHLORIDE, GLYCERYL LAURATE, INULIN, COCONUT ACID, MAGNESIUM PCA, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF OIL, PELARGONIUM GRAVEOLENS (GERANIUM) OIL, SALVIA SCLAREA CLARY SAGE EXTRACT, CUPRESSUS SEMPERVIRENS CYPRESS LEAF/STEM EXTRACT, LAMINARIA DIGITATA EXTRACT, PARFUM* (FRAGRANCE), SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, CITRIC ACID, SUCROSE, SODIUM LEVULINATE, PLANKTON EXTRACT, LECITHIN, CITRONELLOL, GERANIOL, LIMONENE, LINALOOL, * 100% NATURAL FRAGRANCE - PARFUM 100% NATUREL

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.