Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

 Brezplačna dostava ob nakupu nad 50 EUR!

 
 
 

ROSACTIVE

ROSACTIVE

ROSACTIVE izdelki izvirajo iz neskončnega sveta naravnih sestavin . Ko svet raziskovanj in razvoja postane realnost, zato so naš ponos dosežki in uspeh. Nenehno izboljšujemo svoje izdelke in tehnologije in uspešno zadovoljujemo nenehno naraščajoče zahteve trga in kupcev. Fitocevtiki so zadnja kozmetična novost na katero smo dobro pripravljeni. Že nekaj let naša filozofija temelji na parametrih združiti oz. približati kozmetiko farmaciji. Naša raziskovanja temeljijo na področju dermo kozmetike (aktivne sestavine z nizko molekularno težo, ionsko sestavo in nosilni čas 2/8 minute). Visoka kakovost in odlični rezultati v zelo kratkem času: to je ROSACTIVU izziv za novo stoletje. Visoka strokovnost, zanesljiva kakovost ter kvantitetni standardi in predpisi so velike začetnice ROSACTIVE . Prav zato je ROSACTIVE idealni partner lepotnih klinik, medicinskih oz. zdravstvenih centrov in specializiranih SPA centrov, ki se razlikujejo od drugih po kakovosti, inovativnosti in učinkovitosti.

Nega obraza in telesa izdelana v ROSACTIVE COSMETICS ne predstavlja samo velikega dosežka na tem področju, temveč tudi nov globalni pristop moderne tehnologije na področju negovanja kože. ROSACTIVE COSMETICS je uspešno integriral novo generacijo zeliščnih in rastlinskih izvlečkov skupaj z biotehnološkimi sestavinami. To pomeni, da so ti inovativni izdelki primerni za celo vrsto kozmetikov, lepotnih strokovnjakov in končnih uporabnikov.

Rosactive vlaga velike napore v raziskovanje, delujoč v kompetentnih medicinskih inštitucijah z namenom nenehnega razvoja tehnologije ROSACTIVE izdelkov. Aktivne sestavine pripadajo sferi farmacije. Formule izdelkov so skrbno nadzorovane in spremljane.

Veliko več kot zgolj kozmetika

POSLANSTVO: Izboljšati zdravje kože!

Za posvetitev in uresničitev te namere je bila dana enostavna obljuba:

• Dokazati kakovost izdelkov, ki so plod dela znanstvenikov.

• Ponuditi kozmetične izdelke, ki izboljšujejo splošno počutje, srečo in posebej ozaveščenost tistih, ki jih uporabljajo.

 

Nega obraza » Nega ustnic

 

Nega obraza » Posebna nega

 

Nega telesa » Odpravljanje celulita in oblikovanje postave

 

Nega telesa » Nega strij

 
 
 

Kontakt

Kozmetika OBLAK GROUP d.o.o.
Tržaška cesta 1A
1370 Logatec

Telefon: 01 620 7 555
E-mail: kozmetika@oblak.si

 
 
 

NOVIČKE

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.