Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

 Brezplačna dostava ob nakupu nad 50 EUR!

 
 
 

REN

REN

REN izdelki vsebujejo 100% rastlinske in mineralne sestavine.
Ne vsebujejo sintetičnih sestavin kot so:

- sintetične dišave,
- petrokemikalije, ki mašijo pore,
- sulfati-detergenti,
- umetna barvila,
- živalske sestavine in parabene

Poleg tega izdelki REN ne vsebujejo potencialnih sestavin, ki iritirajo kožo: glikoli in diglikoli (kot je na primer propylene glycol), PEG's, PPGs, urea, D.E.A, T.E.A, PABA in drugih umetnih sestavin, alifatični alkoholi, hidrokarboni,ftalati, fumarati, aminokisline, alkanolamines, synthetic AHAs/BHAs, polyacrylamide, metacrylate, elastomer, poloxamer, styrene, vinyl, polyquaternium, synthetic chelating agents, nylon, nitriles, nitrates, nitrosamine releasers, bromates, fluor, aluminum and alumina etc.

 

 

5 NAČEL RENA

1.   PRAVE SESTAVINE

Ustvarjamo ČISTE izdelke brez koži neprijaznih sestavin, kot so: sintetične dišave, petrokemikalije, ki mašijo pore, sulfati, ki so sicer v detergentih, sintetična barvila, živalske sestavine* in parabeni.
Poleg tega REN izdelki ne vsebujejo sestavin, ki lahko iritirajo kožo: glikolov in diglikovlov (kot je propylene glycol), PEG, PPG, uree, D.E.A, T.E.A, PABA in ostalih sintetičnih zaščitnih sredstave,  alifatičnih alkoholov/hidrokarbonov, ftalatov, fumaratov, aminov, alkanolaminov, sintetičnih AHA/BHA kislin, polikrilamidov, metakrilatov, elastomera, poloksamera, stirenov, vinila, polikvaternija, sintetičnih kelating agentov, nylona, nitrilov, nitratov,sprostilcevnitrozamina, bromatov, flora, aluminijainaluminijeva oksidaipd.

*razen mlečni izdelki v Hydra-Calm Youth Defence Serumu.

2.   PRAVA ZNANOST

V formulacije izdekov vključujemo najnovejša odkritja kozmetične znanosti, zato so naši izdelki čisti, učinkoviti in jih z veseljem uporabljamo. 

3.   PRAVA IZKUŠNJA Z IZDELKI

Verjamemo, da kakovostni izdelki lahko olepšajo naše okolje in tako izboljšajo naše počutje. 

4.   PRAVI ODNOS DO OKOLJA

Prispevamo k zmanjševanju porabe omejenih naravnih virov. Najmanj 2,5% dobička podarimo tistim, ki so manj srečni od nas in tistim, ki skrbijo za boljše okolje. 

5.    PRAVA NARAVNANOST

Verjamemo, da je načela treba spoštovati, čeprav to stane. Verjamemo, da   žanjemo kar sejemo. Radi imamo ljudi dobre volje. Neformalnost nam je ljubša kot formalnost.  

Nega obraza » Tenirane kreme

 

Nega obraza » Nega ustnic

 

Nega obraza » Ličenje

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.